Huis
Tuin
Video

Uit de hoogte

Bloemen en planten
Toen in de grote steden een groot tekort aan woonruimte ontstond, bedachten de planologen en architecten iets simpels, maar het was ontzettend effectief. Hoogbouw! Elho doet nu precies hetzelfde, maar dan in de tuin: verticaal tuinieren.

Heb je weinig plek in je tuin? Dan ga je toch de hoogte in! Leuk en praktisch, dat verticaal tuinieren. Makkelijk als je je kruiden wilt plukken, bijvoorbeeld. Je hoeft niet eens meer door je knieën!

Corsica

Evelyn gebruikt in de uitzending de Corsica Vertical Garden van Elho. Dit zijn bloembakken die je kunt stapelen. Je kunt ‘m gebruiken voor hangende bloemen of om mooie groene planten te stapelen. Overlooppijpjes zorgen voor een goed plantklimaat. Overtollig water kan vindt namelijk zijn weg naar buiten, terwijl er toch voldoende water in de kluit aanwezig blijft. Daarnaast verras je jezelf en anderen met een leuke variatie. Ideaal voor de kleine tuin of balkon!

Be creative!

De vertical garden van Elho nodigt je uit om lekker creatief te zijn. Je kunt nu veel meer plantjes kwijt op dezelfde vierkante meter. Dat betekent eindeloos combineren met allerlei kleuren en variaties. Plant bijvoorbeeld in de hoogste bak hangende planten, terwijl je in de andere lagen vaste planten zet. Een mooie groene wand op je balkon of terras is een andere optie. De bakken kunnen ook op een standaard worden gestapeld om kringen op je terras te voorkomen. Tenslotte zijn ze in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat ze altijd wel aansluiten op jouw tuinstijl.

ID: 525

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven