Huis
Tuin
Video

Verticale of hangende tuin

Bloemen en planten
De bloemetjes kunnen weer buiten gezet worden, want het lijkt wel zomer in de prachtige vistuin van Sylke en Asia in Maarssen! En deze bloemetjes zet je natuurlijk in de stoere potten van Elho. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. Ze komen trouwens ook nog met een aantal wel heel handige oplossingen!

Zo kun je de ovale Corsica wandbak van Elho heel gemakkelijk ophangen door de schroefgaten die in de wandbakken zitten. Je schroeft hem simpelweg vast aan je schuurtje of houten wandje en het fleurt je saaie muur meteen op. Handig voor degenen die nét even wat minder ruimte op de grond hebben of een saaie houten wand willen aanpakken.

Nog zo’n handige ruimtebespaarder is de Corsica Drainpipe Clicker: een plantenbak die je om je regenpijp kan klikken. Zo bespaar je ruimte en fleur je je standaard regenpijp lekker op! Je regenwaterafvoer krijgt zo een decoratieve functie en je creëert makkelijk, snel en ruimtebesparend groen in je tuin.

Je kunt natuurlijk ook voor een Vertical Garden kiezen. Bij deze bloempotten lijkt het alsof het er drie zijn, maar is het er eigenlijk maar één. En hij heet natuurlijk niet voor niets ‘Vertical Garden’, want deze plantenbakken kun je stapelen. Doordat ze één geheel zijn, staan ze superstevig op elkaar en valt je verticale tuin niet bij de eerste de beste windvlaag uiteen. 

Natuurlijk zijn er ook nog plantenhangers voor aan je balkon of muurtje, hanging baskets en nog veel meer ruimtebesparende opties. Daarbij zijn de bloembakken er ook nog eens in verschillende kleuren dus of je nou van knalroze of zachtgrijs houdt; je kunt deze handige plantenbakken altijd in jou tuintje kwijt. 

ID: 595

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven