Huis
Tuin
Video
Make-overs

Het ontwerp voor de bourgondische tuin met buitenbar

Deze week is Tom te vinden in Schalkhaar bij Jet en Sander. Hun voornaamste wens is dat ze een lekker wijntje kunnen drinken in de tuin. Tom gaat aan de slag om er een bourgondische tuin van te maken.

Sander heeft zijn eigen wijnbar, dus het idee voor een bourgondische tuin komt niet uit de lucht vallen. Op dit moment is de tuin nog een zandvlakte, maar daar komt snel verandering in. Het stel zou graag een leeftuin willen en een van de belangrijkste wensen is een overkapping. Het moet een tuin worden waar zij de hele zomer en nazomer kunnen genieten van elkaar en van de borrels. 

Een leeftuin

Bij het ontwerp is rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Er komen verschillende plekken om te zitten, onder andere een grote tafel en een bar om aan te tafelen en te borrelen. Hiermee is gelijk de wens voor een overkapping meegenomen, deze bar is namelijk overdekt. En natuurlijk komt er overal gezellige beplanting. Cheers!

 

Benieuwd naar het eindresultaat van deze tuin? Kijk dan op zaterdag 28 april 18.05 naar een nieuwe Eigen Huis & Tuin. 

Mede mogelijk gemaakt door

Gardena   

Met dank aan

Bosch
Citroën Nederland 
Engelbert Strauss B.V. 
MBI De Steenmeesters
Woodindustries

ID: 2389

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven