Huis
Tuin
Video
Make-overs

De Romantische relaxtuin vol met gezellige zitjes

In de nieuwe tuin van Menno, Caroline en Lana hebben zij genoeg plek om te relaxen. Dit was dan ook de vraag van het gezin. Tom ging aan de slag en maakte de tuin helemaal naar wens.

De tuin van het gezin was nogal rommelig. Onkruid nam de tuin zo langzamerhand over, her en der verzakte de boel een beetje en het was alles behalve een fijne plek om te ontspannen. Het kunnen ontspannen vindt het gezin nou juist zo belangrijk, dat wilden zij dan ook graag terugzien in de nieuwe tuin. Ook wilden zij graag de jaren-30 stijl van binnen doortrekken naar buiten en wilden zij genoeg ruimte voor de kleine Lana om te spelen. In het ontwerp is rekening gehouden met de wensen van de bewoners.

In het midden van de tuin is een groot grasvlak gecreeërd, dit is vooral voor Lana zodat zij hier veel ruimte heeft om lekker te kunnen spelen. Rondom zijn borders geplaatst waar kleurrijke beplanting in is gezet voor een romantisch effect. Er zijn verschillende zitplekken gemaakt. Zo is er voor in de tuin een terras gemaakt van een combinatie van grijze tegels en gebakken klinkers. Deze gebakken klinkers komen terug in de gevel van het huis en zo wordt het één geheel. Achter in de tuin staat het ultieme relax item uit deze tuin, namelijk de hot tub. Hier kunnen Menno en Caroline samen in ontspannen (met Lana onder begeleiding). Rond de hot tub ligt olivijn, hier kan goed met blote voeten op worden gelopen. Dat is wel fijn als je net uit de hot tub komt. Al met al is het een tuin geworden waar het gezin heerlijk tot rust kan komen en samen kan genieten. 

Romantische relaxtuin eigen huis en tuin
Romantische relaxtuin eigen huis en tuin
hot tub romantische relaxtuin eigen huis en tuin
bankje romantische relaxtuin eigen huis en tuin
eettafel en stoelen romantische relaxtuin eigen huis en tuin
eethoek romantische relaxtuin eigen huis en tuin
bankje romantische relaxtuin eigen huis en tuin

Mede mogelijk gemaakt door

Gardena 
Citroën Nederland  
Capi Europe
Weber-Stephen Holland B.V.    

Met dank aan

Bison 
Bosch
Engelbert Strauss B.V. 
Welvaere
Kees Smit Tuinmeubelen
Green Sand
In-Lite Design B.V.

ID: 2380

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven