Huis
Tuin
Video

Een knus, groen dakterras voor Fred en Sabine!

Toen Fred en Sabine een huis kochten in hartje Dordrecht maakte hun grote, wilderige tuin bij hun oude huis plaats voor een dakterras. Toch zouden ze het ‘grootse tuingevoel’ graag willen terugzien op hun nieuwe dakterras, klinkt als een uitdaging!

Nieuwe vloer

Om te beginnen vervangt Tom de rubberen tegels door een keramische vloer met houtnerfmotief. Omdat er op het terras geen zand gestort kan worden, gebruikt Tom tegeldragers, deze zijn supermakkelijk in gebruik!

Privacy

Tom gaat snel aan de slag met hun grootste wens: meer privacy! Hij plaatst bamboeschermen om het zicht te beperken en zet twee plantenbakken neer waar hij een Vingerplant in zet. De Vingerplant is lekker dichtbegroeid en ziet er nog eens mooi uit ook!

Pergola

Er wordt ook een pergola in de tuin gemaakt, van hetzelfde materiaal als de schutting. Thom bekleed de pergola met de Campsis, de trompetbloem.

Loungebank

Onder de pergola wordt een bank van glasblokken en douglashout gemaakt, waar Fred en Sabine straks heerlijk op kunnen relaxen. Achter het glas van de bank zit ook nog eens verlichting, wat een mooi effect geeft op donkere zomeravonden. De schakelaar verstopt Tom in één van de plantenbakken, handig!

Buitenkeuken

Als kers op de taart maakt Tom een buitenkeuken, waar de barbecue mooi in past. Zelf ook zo’n mooie keuken maken voor bij jou thuis? Hier lees je hoe je dat doet.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena

MET DANK AAN
Bosch
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
In-lite Design
Nofruit
MBI De Steenmeesters

ID: 4301

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven