Huis
Tuin
Video

Luxueus genieten in deze Balinese tuin in Amsterdam

Tom brengt het vakantiegevoel naar Amsterdam. Hij tovert de tuin van de familie Wilson om tot een waar Balinees paradijs.

Wellness

De achtertuin van de Wilson's was net een grote zandbak. De familie heeft dierbare herinneringen aan het Indonesische eiland Bali, dus Tom brengt een stukje Bali naar onze hoofdstad. In de nieuwe tuin kan het gezin met vrienden chillen. In het wellness gedeelte van de tuin zijn een buitendouche en bad te vinden die worden afgescheiden door Tali Bamboe afkomstig uit Indonesië.

Lekker loungen

Er is een heerlijk grote lounge gebouwd met een buitenhaard. Deze kun je draaien, waardoor je zelf kunt kiezen waar je kunt chillen.

Buiten koken

Het echte vakantiegevoel krijg je door buiten te eten. In de kleine buitenkeuken kan het gezin aan de slag en vervolgens gezellig met z’n allen rondom de grote tafel kruipen. Ook als het regent kan er op het terras worden gezeten, want de lamellen van de overkapping zijn waterdicht.    

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena  
Proven Winners   
Ceta Bever 

MET DANK AAN
Capi Europe
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
Hartman Outdoor Products
In-Lite Design
MBI De Steenmeesters
M-Design Benelux
Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen
Toppro
Weber-Stephen Holland
Plieger 
Van der Wal Zonweringen

ID: 2575

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven