Huis
Tuin
Video

Een nieuwe tuin mét boomhut voor de familie Knijff!

De tuin van de familie Knijff kon wel wat meer groen en gezelligheid gebruiken. Naast de schutting die écht aan vervanging toe was zat er een onhandige verhoging in de tuin die de kinderen regelmatig kapotte knieën bezorgde. Kortom: de hulp van Tom was hard nodig!

Inkijk

De eerste wens van Roy en Lisanne heeft alles te maken met inkijk. Door de grote glazen deuren en ramen aan de achterkant van hun huis kan er lekker naar binnen gekeken worden door de achterburen, en laten ze dat nu net niet willen! Door een mooie doorkijkhaard in het midden van de tuin te plaatsen lost Tom dit probleem binnen een handomdraai op. 

Ontspannen

Doordat de doorkijkhaard een mooie afscheiding biedt kan Tom maar liefst twee verschillende zithoeken maken. De één met een tafel waaraan het hele gezin lekker kan eten en de ander met een heerlijke bank en stoel naast de speelplek van de kinderen, handig!

Plek om te spelen

Het gezin zou graag zien dat de tuin een combinatie wordt tussen spelen en ontspannen, een echte familietuin dus! Tom heeft voor Roy en Lisanne al genoeg onstpanning gecreeërd en dus maakt hij voor de kinderen een boomhut achter in de tuin, wauw! 

Wil jij thuis ook zo'n mooie boomhut maken? Klik dan hier!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena

MET DANK AAN
Bosch
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
In-lite Design
Kees Smit Tuinmeubelen

ID: 3976

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven