Huis
Tuin
Video

Heerlijk tot rust komen in de ontspanningstuin

Doordat de horeca familie uit Houten zelf 7 dagen per week in hun eigen restaurant werkt, is er geen tijd meer om de tuin een mooie opknapbeurt te geven. Gelukkig kwam onze handige tuinman Tom weer in actie. Hij maakt een rustgevend oord met genoeg speelruimte voor de kids.

Ochtendzon

De familie is de hele dag aan het werk in het restaurant, behalve in de vroege ochtend. De tuin is zo ingericht dat ze ’s ochtends vanaf de loungebank kunnen genieten met een kopje koffie in de ochtendzon.

Waterornament

Het geluid van kabbelend water op de achtergrond laat je helemaal tot rust komen. Tom maakt van koperen buizen een waterornament in de tuin. Het water stroomt uit de schutting de tuin in en weer terug.  Het geluid van het waterornament laat je helemaal zen worden.

Speelruimte

In de tuin is genoeg ruimte gemaakt voor de kids. Ze kunnen lekker rondrennen, want Tom heeft de tuin niet al te vol gebouwd. Daarnaast kan er heerlijk worden gespeeld op het grasveldje of in de grote zandbank.  

Sierheester

In het midden van de tuin is een grote meerstammige sierheester geplaatst. Het krentenboompje ziet er nu nog wat kaal uit, maar zal in het voorjaar in volle bloei gaan staan en voor een mooie afscheiding zorgen in de tuin.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena 

MET DANK AAN
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
Hartman
i4design
In-lite Design
Tuin en Gras
Boomkwekerij Ebben
Kwekerij René Boers

ID: 3657

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven