Huis
Tuin
Video

Lekker schommelen in de kleurrijke, weelderige tuin in Zeist

Veel kleur en groen, een lekkere plek om te zitten en een plek voor al het haardhout waren de wensen van André en Magda uit Zeist. Hun wensen kwamen uit in deze prachtige weelderige tuin die vol staat met vrolijke bloemen.

Wilg

De oude wilg uit de voortuin werd gebruikt als doorkijkje in de achtertuin. Met een extra stuk boomstam werd er een boog gemaakt van de grond tot aan het dak. De blauwe regen die er omheen groeit maakt deze groene doorkijk helemaal af.

Materialen

In de tuin is gebruik gemaakt van een bijzondere zwart houten schutting. Deze is met vuur bewerkt waardoor er een unieke koollaag ontstaat. De blauwe druif die voor de schutting hangt steekt zo prachtig af bij de donkere Japanse schutting.  

De zwerfkeien die verspreid door de tuin liggen, geven een sprookjesachtige, speelse sfeer aan de tuin. Elke zwerfkei is gevormd door de natuur en dan ook uniek in zijn soort.

Houtopslag

Het vele haardhout moest ook een plekje krijgen in de tuin. Hiervoor maakte Tom een opslag met verschillende vakken. De achterkant van de haardhoutopslag maakte hij zwart, zodat het zwarte element van de schutting weer terug komt in de gehele tuin.

Zitplek

In de tuin zijn verschillende zitplekken voor André en Madga gemaakt. Zo kan er geschommeld worden tussen de prachtig gekleurde borders. Vlak voor de hangstoelen heeft Tom een waterschaal met drijfplantjes gemaakt waar zij naar kunnen kijken. En zelfs als het regent kan er nog steeds in de tuin worden gezeten onder de overkapping achter in de tuin. Zo kunnen zij zelfs op minder zonovergoten dagen genieten van alle prachtige bloemen. De borders staan vol gekleurde, groene planten die de tuin een weelderige uitstraling geeft. Tijd om volop van te genieten.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena 
Proven Winners

MET DANK AAN
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
MBI De Steenmeesters 
Mobilane
Schäffer-Theunissen
Zwarthout Shou Sugi Ban
In-lite Design
Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen
Kees Smit Tuinmeubelen

ID: 3145

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven