Huis
Tuin
Video

Lekker eten en loungen in de lichte, sfeervolle bohemian binnentuin

Een lege, kale tuin met enkel de kleur grijs is omgetoverd tot een sfeervolle bohemian binnentuin. In de tuin kan heerlijk worden gegeten rondom de grote tafel, of onder de fijne overkapping. De lelijke grijze muur maakte plaats voor sfeervolle bamboe.

Onder de overkapping

De basis van de loungebank maakt Tom van grote blokken. De rest van de bank vult hij op met de oude klinkers uit de tuin, afgewerkt met beton. De strak gestucte bank met de prachtige muurschildering er boven geven een rustige uitstraling aan de tuin. Lekker loungen op de golvende bank, rondom de gezellige gashaard en onder de overkapping. Het frame van de overkapping is gemaakt van grove, kastanje houten palen met hierop een rietmat. Bovenop het riet legt Tom een transparante golfplaat. Zo heb je in de tuin een bohemian sfeer, maar zit je ook lekker droog.

Schutting

De tuin had een saaie, grijze muur die zeker geen pretje was voor het oog. Om meer sfeer aan de tuin te geven heeft Tom hier bamboeschuttingsdelen tegenaan gezet. De bamboe is gehalveerd, zodat deze makkelijk tegen de stenen muur kan worden gemonteerd. Zo creëer je een unieke en exotische sfeer.

Groen

In de binnentuin heeft Tom een statement gemaakt door twee grote bomen neer te zetten. Hierdoor lijkt de tuin een stuk groter. Onder de overkapping staat een bananenboom, zodat deze beschut staat. De tuin is afgemaakt met een plantenbak die bovenop de schutting is bevestigd.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena
Citroën Nederland
Proven Winners

MET DANK AAN
Bosch
Elho
Engelbert Strauss 
Weber-Stephen Holland
Hartman
Nofruit
Tuinmeubelland 

ID: 3283

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven