Huis
Tuin
Video

Altijd een vakantiegevoel dankzij de Franse tuin

In Houten heeft Tom Frankrijk naar Nederland gehaald. In de binnentuin heeft hij met verschillende materialen gewerkt om zo het Franse gevoel terug te halen in de tuin. Prachtige begroeide pergola’s en verschillende verdiepingen geven de tuin een buitengewoon gevoel.

Zithoek

In de tuin kan weer heerlijk getafeld worden. Gezellig met z’n allen rondom de grote eettafel of in de beschutte hoek genieten van Franse stokbroodjes met brie en een goed glas wijn. De tafel in het midden van de tuin krijgt beschutting van de prachtige, oude druivenboom.

Privacy

In de tuin is privacy gecreëerd door de jaloezieschermen die rondom de tuin zijn geplaatst. Het geeft een open gevoel doordat het geen harde afscherming is, maar de buren kunnen niet meer zomaar de tuin in gluren. De shutterschermen die zijn neergezet zorgen voor verschillende knusse hoekjes in de tuin.

Frans schuurtje

Een nieuwe deur in de schuur? Schijn bedriegt. Het gezellige Franse schuurtje is namelijk hartstikke nep. De prachtige spiegelramen en ouderwetse schuurdeur zijn ter decoratie tegen de schuur aan geplaatst. De echte deur van de schuur zit gewoon nog steeds aan de achterkant. Door de kale, stenen schuur op deze manier aan te kleden krijgt de hele tuin een ouderwets, knus Frans gevoel.  

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena 
Bosch

MET DANK AAN
Ceta Bever
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
Hartman
Hillhout
MBI De Steenmeesters
Mobilane
In-lite Design
Terras & Trends
Wildkamp
Proven Winners
Weber Beamix

ID: 3401

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven