Huis
Tuin
Video
Tuin make-overs

Relaxen in de voortuin

Tijmen en Mike hebben een nogal kale voortuin. Het stel heeft geen idee wat ze met de tuin aan moeten. Gelukkig heeft Tom een team met sterke mannen meegenomen om de tuin in slechts één dag om te toveren tot een gezellige relaxtuin.

De voortuin van dit leuke stel uit Rijnsburg ziet er nogal troosteloos uit. Wat ze in ieder geval graag zouden willen is dat de tuin een geheel is met de rest van de buurt, maar toch uniek. Ze zouden er graag gezellig samen met vrienden, familie en/of buurtjes willen zitten. Maar hoe ze dat moeten aanpakken, dat is de vraag. Daarom komt onze Tom vandaag helpen, en de tijd dringt, want ze hebben maar één dag. Mike moet naar zijn werk, maar Tijmen helpt.

Ontwerp

De voortuin wordt stoer en modern, maar ook heel gezellig. De tuin wordt bedekt met split en er komt een grote eikenhouten hoekbank. In het midden komt een bijzondere magnolia, die in de loop van het jaar prachtig gaat bloeien. De haagjes worden afgesloten met cortenstalen frames.

Gezellig relaxen

Bij het ontwerpen van de voortuin is rekening gehouden met verschillende dingen, maar het belangrijkste was natuurlijk het wensenlijstje van Tijmen en Mike. Zij hebben aangegeven dat ze er graag met veel mensen willen kunnen zitten. Daarom is er gekozen voor een grote hoekbank, zodat er genoeg plek is voor iedereen. De bank is van eikenhout omdat dit in combinatie met de rest van de tuin lekker stoer is.  

Stoer en robuust

De haagjes die in de tuin staan moesten behouden blijven van de gemeente omdat er zo van bovenaf een patroon ontstaat. Om hier toch iets leuks van te maken is ervoor gekozen om deze op te sluiten met cortenstalen frames. Cortenstaal is stoer en robuust en krijgt uiteindelijk een roestbruine kleur.  

We maakten ook een moodboard rondom deze gezellige voortuin. Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena    

MET DANK AAN
Citroën Nederland
Engelbert Strauss B.V.
Snellen Transport Tuinhout en Natuursteen

ID: 2293

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven