Huis
Tuin
Video

Perfect voor zomer én winter: een tuin met overkapping!

Vorige week begon Tom aan de tuin van de familie van der Wegen, ze gingen vorige zomer zelf aan de slag met hun tuin maar kwamen niet tot het gewenste resultaat. Saskia wil het liefste een tuin die onderhoudsvrij is, maar daar is Mark het niet mee eens. Hij vindt het wel leuk om af en toe zelf lekker aan de slag te gaan in de tuin.

Overkapping

Speciaal voor Saskia maakte Tom een overkapping in de tuin, met een haardkachel, schommel én genoeg plek om lekker te relaxen. In het dak van de overkapping heeft Tom een lichtstraat geplaatst waardoor het nu een mooie, lichte plek is geworden.

Beplanting

Uiteraard heeft Tom ook aan Mark gedacht, hij legt stalen borders aan met daarin verschillende groene planten. Deze stalen borders zijn nu nog donker van kleur maar zullen vanzelf een warme, roestbruine kleur krijgen. Ook worden er bomen gepoot om hoogteverschil te creëren, Tom kiest voor de Dakplataan, die nu nog kaal is maar in de zomer prachtig bedekt wordt met groene bladeren.

Speelplezier

Speciaal voor de nu nog kleine Pim maakt Tom een zandbak op pootjes. Waar hij lekker in kan gaan spelen als hij oud genoeg is én het wat beter weer is. Wil je thuis ook zo’n gave zandbak maken? Hier lees je hoe je dat doet.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena

MET DANK AAN
Alpha Communications
Bosch
Blumeta
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
In-lite Design
Reny
Tuin en Gras

ID: 4226

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven