Huis
Tuin
Video

3 tips om je ongezellige kliko weg te werken

Erg handig zo’n grote kliko in de tuin, maar eigenlijk zijn die dingen hartstikke lelijk. Een kliko fleurt je tuin niet bepaald op. Daarom gooien wij er wat tips tegenaan om die kliko’s netjes uit het zicht te verwijderen.

De houten ombouw

Misschien niet heel erg sexy, maar wel erg handig en praktisch; de houten ombouw. Deze houten ombouw is overal te koop, maar kun je met wat planken en handig inzicht ook zelf maken. Zo kun je netjes je kliko opbergen uit het zicht. Vind je een houten ombouw heel erg saai? Bevestig dan aan de zijkant planken waar je gezellig planten op kunt zetten of je tuin gereedschap op kan bergen.

De heg

Camoufleer je lelijke kliko met een gezellige heg! Zo gaat je kliko volledig op in de natuur en is deze volledig gecamoufleerd. Let wel even op dat je natuurlijk nog je kliko kunt verplaatsen en dat deze niet volledig staat ingebouwd achter een heg. Anders wordt het alsnog vaak lopen naar de vuilniswagen.

De plantenbak

Een plantenbak om je kliko? Jazeker! De plantenbak is eigenlijk een luxe versie van de houten ombouw. In plaats van een deksel die kan kiepen installeer je bovenop de ombouw een schuifconstructie. Schuif de deksel van de ombouw open en je bent zo bij je kliko. Wanneer je van de bovenste schuifplank een bak maakt kun je deze vullen met aarde, wat gezellige planten erin en voilá! Niemand verwacht dat jij in die gezellige plantenbak je kliko hebt verstopt!

Fotobronnen

Headerfoto: Pawel Czerwinski - Unsplash 

ID: 2536

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven