Huis
Tuin
Video

4 tips voor als je tuinfeest in het water dreigt te vallen

Heb je een tuinfeest maar wordt het koud en guur weer met kans op regen? Zeg het feest nog niet af! Misschien valt het wel heel eenvoudig te redden. Je kunt natuurlijk je tuinfeest naar binnen verplaatsen. Maar soms is je huis te klein om het feest te houden.

Partytent

Wat eigenlijk niet kan ontbreken in de tuin is een partytent. Zorg ervoor dat je een waterdichte partytent hebt of een waterdicht zeil. Ga van tevoren na of de overkapping de wind aankan. Zet vervolgens de partytent vast met scheerlijnen of spanbanden. Hang je een zeil op? Zorg er dan voor dat deze genoeg afloopt zodat het water er niet op blijft liggen.

Dekens

Maak je tuinfeest extra knus. Zet gezellig wat kaarsjes aan, speel muziek af en zorg ervoor dat iedereen genoeg kussentjes en dekentjes heeft. Zo kan iedereen gezellig wegkruipen en heeft niemand het koud. Je kunt ook de stoelen en banken aankleden met dierenvachtjes.

Vuurkorf

Maak je tuin compleet met terrasverwarmers of een vuurkorf. Het geeft warme en een hoop gezelligheid. Zo lang je het buiten maar comfortabel en gezellig genoeg houdt vraagt niemand zich af waarom het feest niet naar binnen is verplaatst.

Pergola

Heb je een pergola in de tuin? Dan is dit natuurlijk een perfecte uitkomst. Je kunt er natuurlijk ook één aanleggen voor je feest. De pergola geeft beschutting en is handig wanneer je onder een zeil wil kruipen. Je kunt het zeil hier makkelijk aan bevestigen. Maar bedenk dit niet op de dag zelf, dat geeft misschien iets te veel stress.

Fotobronnen

Headerfoto: Stokpic - Pexels

ID: 3012

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven