Huis
Tuin
Video

Afdichten, beschermen & repareren met één product!

Tuintips
Van het beschermen van tuinhout tot het waterdicht maken van aansluitingen: nog nooit was het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zo makkelijk!

Of je nu in de badkamer, kelder of tuin aan de slag gaat: bepaalde materialen moeten goed tegen water, uv-straling of erosie worden beschermd. Wordt het bijvoorbeeld tijd om je tuin te verfraaien met een nieuwe schutting of wil je, net als Lodewijk, je haag opleuken met ‘sierpalen’? Hou er dan rekening mee dat je je tuinhout niet zomaar onbehandeld in de grond kan stoppen, omdat dit rotting tot gevolg heeft. Daarom gebruikt Lodewijk een coating die geschikt is om allerlei materialen zowel binnen als buiten waterdicht te maken.

Universele kwaliteit
Bison Rubber Seal is geschikt voor het afdichten, beschermen en repareren van een scala aan materialen, zoals hout, metaal, beton, zink, steen en PVC. Denk aan het waterdicht maken van onder andere douche- en dakgoten, en buisdoorvoer-, kozijn-  en lichtkoepelaansluitingen. De sealer is geschikt als metaal- en houtbeschermer en als anti-slip onderlaag. De coating maakt het materiaal in kwestie bestand tegen  water, zout, en chemicaliën – kortom, tegen alle weersomstandigheden. Omdat het een product op waterbasis is, geen oplosmiddelen bevat en niet toxisch is, is het ook nog eens milieuvriendelijk.

Handen uit de mouwen!
Zorg er voor dat de ondergrond droog, geschuurd en goed stof- en vetvrij is wanneer je met het de coating aan de slag gaat. De coating werkt het beste met een laagdikte van ongeveer 2mm. Na ongeveer tien minuten kun je al een tweede laag aanbrengen. Het is blijvend elastisch en mocht, als je bijvoorbeeld met hout aan de slag gaat, je materiaal dus nog gaan werken, dan heeft dit geen invloed op de beschermlaag.

Tip! Gebruik Rubber Seal Textielband in combinatie met Rubber Seal voor het overbruggen van scheuren, kieren en naden en een gemakkelijkere laagdikteopbouw. Plaats het textielband direct na het aanbrengen van de eerste laag, druk het goed aan en bedek het vervolgens direct met de tweede laag.

Meer informatie vind je op de site van Bison Rubber Seal!

ID: 191

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven