Huis
Tuin
Video

Grillen op hoger niveau

Tuintips
In de Mediterrane tuin werd heerlijk gebarbecued. Er werd een gasbarbecue van Weber gebruikt, en niet zomaar één. Met deze barbecue til je grillen naar een hoger niveau.

Deze barbecue is de Weber Genesis II LX E-440 GBS Gasbarbecue. Het is een apparaat waarmee u echte culinaire gerechten bereidt en hierdoor til je het barbecuen naar een hoger niveau. Wij vertellen je meer over deze barbecue.

Blikvanger in je tuin

De barbecue is echt een blikvanger in je tuin. Het apparaat heeft vier branders en dankzij het ruime kookgebied kun je verschillende gerechten tegelijk bereiden. In het midden heb je een groot vlak om te grillen en aan de zijkant heb je plek om bijvoorbeeld sausjes te koken. Aan de andere zijkant heb je nog ruimte om spullen neer te leggen en je kunt er ook je spatels en tangen ophangen.  Zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand. 

Bluetooth grillen

Geen zin om de hele tijd bij de barbecue te moeten staan terwijl je vrienden gezellig aan tafel zitten? Met de IGrill 3 Bluetooth Thermometer maak je het barbecuen nog makkelijker. De thermometer houdt het eten van begin tot eind in de gaten en laat jou via de app op je telefoon weten als het eten klaar is. Zo kun jij gewoon gezellig met je vrienden gaan zitten en wordt het werk voor je gedaan. De IGrill is geschikt voor elke Genesis II barbecue. 

ID: 2367

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven