Huis
Tuin
Video

Dit is de vrolijkste en meest kleurrijke caravan ter wereld

Wat voor weer het ook is, in deze caravan is het áltijd zomer! Het is namelijk de meest kleurrijke caravan ter wereld!

Kim Baeten-Schouten, die op Instagram bekend staat als ‘Colorful-Kimmes’, redde de oude caravan van haar schoonouders van de sloop en toverde deze om tot een fantastische kleurenexplosie.

Caravan
Caravan

Van saaie caravan tot kleurenspektakel

Toen ze doorhad welk lot de caravan te wachten stond, besloot ze daar een stokje voor te steken. Ze zag potentie in de oude en vooral saaie caravan. De binnenkant schilderde ze smaragdgroen en ze kocht de meest kleurrijke accessoires die ze kon vinden.

Caravan

Wit is eng

Is Kim nooit bang om zo’n felle kleur te gebruiken? Zeker niet. Volgens haar is een muur wit verven stukken enger dan een opvallende kleur aanbrengen.

Caravan

Niet alleen binnen...

Zelfs als je buiten zit in de ‘tuin’ van de caravan lijkt het alsof de zon schijnt. Want ook hier is het net zo kleurrijk als binnen in de caravan.

Nog niet kleurrijk genoeg

De caravan ziet er al een stuk beter en vooral minder saai uit. Toch vindt Kim dat 'ie nog niet af is. Als ze íéts saai vindt is het wit, en dat is precies de kleur die de buitenkant van de caravan nu is. Daarom komen de verfkwasten binnenkort de kast weer uit. Welke kleur er gebruikt gaat worden, is nog niet zeker. Maar één ding is wel zeker, saai zal het zeker niet worden en de originele strepen en het logo zullen blijven staan.

Ook Kims huis ziet er precies uit zoals je zou denken, vol met kleur, overspoeld met planten en het is dan ook alles behalve saai. Benieuwd geworden? Neem dan vooral even een kijkje op haar Instagram profiel

Fotocredits 
Foto's: Kim Baeten-Schouten

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3521

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven