Huis
Tuin
Video

Aflevering 19 (5 januari 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Op bezoek in een zuivelfabriek

Wonen in een oude zuivelfabriek, voor Marieke Rusticus en haar gezin was dat een droom die inmiddels is uitgekomen. Evelyn mag binnenkijken in haar paleisje en Thomas maakt van een oude deur een nieuwe deur…kast.

De gulde middenweg

Thomas start vandaag aan de woonkamer van Jane, Jermain en hun kinderen. De woonkamer zag er op zich prima uit, maar het was totaal niet hun stijl. Wat ze dan wel wilden, wisten ze ook niet echt, want de meningen zijn daar over verdeeld… Aan Thomas om de gulde middenweg te zoeken.

Een nieuwe tuin mét boomhut

Tom is in Wijk bij Duurstede om de tuin van Roy en Lisanne af te maken. De tuin is omgetoverd tot een romantische tuin met knusse plekjes en een stoere boomhut voor de kinderen. Daar gaat het gezinnetje vast heel erg van genieten!

ID: 7823

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven