Huis
Tuin
Video

Aflevering 20 (12 januari 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Tuintrends van 2019

Evelyn en Tom zijn vandaag samen op stap! Ze hebben namelijk een afspraak met Brenda Horstra. Van rust en eenvoud tot hectische kleuren en futuristische elementen. We leren alles over de tuintrends van 2019.

Tom in de jungle

Tom is in Leiden. Hier gaat hij de tuin van Maarten en Cathelijne onder handen nemen. Zij houden onwijs van het jungle thema en hebben zelf in huis hun eigen ‘urban jungle’. Dit zouden zij heel graag door willen trekken naar de tuin.

Jane + Jermain = een perfecte combinatie

Thomas gaat vandaag verder in de woonkamer van Jane, Jermain en hun kinderen. Deze woonkamer zag er op zich prima uit, maar het was totaal niet hun stijl. Is het Thomas gelukt om een combinatie van de stijlen te vinden?

ID: 7822

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven