Huis
Tuin
Video

Aflevering 21 (19 januari 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Doe het zelf: een peutermeegroeibed

Als ouder herken je het dilemma, je peuter wordt te groot voor het ledikant. Ga je dan gelijk voor een groot bed of toch eerst voor een peuterbed? Thomas en Evelyn zijn vandaag in Blaricum om voor peuter Jesse een waar peutermeegroeibed te maken, waarbij de ouders met 1 matras klaar zijn voor de aankomende 10 jaar.

Een nieuwe uitdaging voor Thomas en Tanja

Thomas start vandaag ook aan een nieuwe uitdaging in Zaandijk; de badkamer van Ceriel en Mariska moet op de schop. De badkamer stamt nog uit het jaar kruik, dus aan Thomas om die een flinke opfrisbeurt te geven.

Welkom in de jungle!

En Tarzan, uh Tom is nog steeds in Leiden. Hij tovert daar de tuin van Cathelijne en Maarten om tot een echte jungle tuin, tot de lianen aan toe. Wat zal het gezin van hun nieuwe tuin vinden?

ID: 7821

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven