Huis
Tuin
Video

Aflevering 22 (26 januari 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Finishing touch

Evelyn en Tom zijn vandaag in Bodegraven om de finishing touch te geven aan de tuin van Chantal en Patrick. Het stel heeft heel hard hun best gedaan om de tuin helemaal af te maken, maar ze missen nog wat kersen op de taart. 

Tom schiet te hulp

Tom is in Hoofddorp ook begonnen aan de tuin van Saskia en Mark. Ook zij hebben een poging gedaan om hun tuin aan te pakken, maar hier moet nog wel het één en ander gebeuren om de tuin een moderne wintertuin te maken.

Wauw! Een nieuwe badkamer!

En Thomas levert weer een pareltje van een badkamer op. De badkamer was het laatste project op het lijstje van Ceriel en Mariska, maar inspiratie hadden ze niet. Nu hoeven ze voorlopig niet meer aan de klus en kunnen ze genieten van hun overheerlijke badkamer.

ID: 7820

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven