Huis
Tuin
Video

Aflevering 23 (2 februari 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Huis- tuin- én keukenklusjes

Evelyn en Thomas zijn vandaag in Scheveningen voor de huis-, tuin-, en keukenklussen. Letterlijk, want de keuken van Marieke kan wel een pimp-beurt gebruiken. De keuken is nu namelijk heel basic zwart-wit, terwijl Marieke juist wel van een kleurtje houdt. Maar daar blijft het niet bij, want we geven ook nog wat handige tips.

Lekker roze!

Thomas begint in Apeldoorn aan de slaapkamer van een vrouw die heel goed weet wat ze wil. Angelique woont in een mannengezin en wil dat de slaapkamer echt haar eigen roze domein wordt. Een meidenkamer it is voor Angelique! Moet je net bij Thomas zijn…

Een nieuwe tuin voor Mark en Saskia

En in Hoofddorp maakt Tom de tuin van Saskia en Mark af. Zij waren al een heel eind op weg, maar sfeervol was het niet. Tom heeft natuurlijk weer zijn uiterste best gedaan om er een prachttuin van te maken. De moderne wintertuin is klaar voor gebruik!  

ID: 7819

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven