Huis
Tuin
Video

Aflevering 24 (9 februari 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Binnenkijken bij Klaas

Evelyn mag vandaag binnenkijken in het prachtige herenhuis van interieurstylist Klaas Hogeweg. Zijn lievelingsplek in huis is de marmeren keukentafel. Laat dat nou net de inspiratie zijn voor wat ze vandaag gaan maken!

Een roze slaapkamer in een mannenhuis

In Apeldoorn is Thomas bezig om een meidenkamer te maken voor Angelique. Zij woont samen met 4 mannen en wilde dat de slaapkamer echt haar plek wordt. Ook had de slaapkamer een nogal onhandig indeling. Is het Thomas gelukt om de pink panter en haar man blij te maken?

Klein maar fijn: een nieuw dakterras

En in Dordrecht is Tom aan de slag gegaan op het dakterras van Fred en Sabine. Het stel heeft hun weelderige grote tuin ingeruild voor een grijze postzegel van slechts 7m2, maar gezelligheid kent geen afmeting. Tom zorgt ervoor dat het terras romantisch, gezellig en knus wordt.

ID: 7818

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven