Huis
Tuin
Video

Aflevering 25 (16 februari 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Lekker duurzaam

Evelyn en Thomas duiken vandaag in de wereld van duurzame bouwmaterialen. Ze mogen binnenkijken in hotel Jakarta en doen daar inspiratie op voor thuis. In het hotel wordt onder andere veel gebruik gemaakt van bamboe. Thomas maakt aan de hand hiervan een roomdividervan bamboe. Duurzaam en handigen als kijker kun je m winnen!

Een nieuwe woonkamer voor de familie Bosman

In Soest start Thomas aan de woonkamer van de familie Bosman. De ruimte mist sfeer en gezelligheid en heeft een gekke indeling. De grootste wens van het gezin is dat ze gezellig met zijn allen kunnen zitten. Thomas, je hulp is weer hard nodig! 

Hulp voor Tara

En in Assendelft is Tom bezig aan het tuintje van Tara. Het tuintje is echt een probleemgebied voor Tara. Ze weet niet hoe ze deze in kan richten en ook de beperkte ruimte werkt daarin niet echt mee. Aan Tom de taak om er een gezellige plek van te maken die niet al te veel onderhoud vereist.

ID: 7817

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven