Huis
Tuin
Video

Aflevering 27 (2 maart 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Ontwerp van het tuinhuis

Thomas is vandaag afgereisd naar Oirschot, waar hij start aan de verbouwing van een tuinhuis. Het tuinhuis met vide mag een multifunctionele ruimte worden waar de bewoners kunnen werken in een huiselijke sfeer, en hiernaast ook kunnen chillen en logeren.

Nieuwe tuin voor Mark en Ashley

En in St. Michielsgestel is Tom bijna klaar met de tuin. Bewoners Mark en Ashley wilden een strakke, industriële tuin. Tom heeft hard gewerkt om de klus op tijd af te krijgen. Zullen ze het eindresultaat net zo leuk vinden als carnaval?

Lekker binnenkijken

Evelyn is vandaag op pad voor een flinke portie wooninspiratie. Ze kijkt binnen bij niet één, maar twee huizen. Beiden een doorsnee huis van de buitenkant, maar van binnen totaal verschillend. De één vooral zwart, strak en stoer en de ander pastelkleurig, zacht en lief.  Wat doet het effect van kleur met je huis?  

ID: 7815

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven