Huis
Tuin
Video

Aflevering 28 (9 maart 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Frisse start

Het is alweer bijna lente. En dus is het tijd voor een frisse start in je tuin! Tom en Evelyn laten vandaag zien hoe je dit beste aan kunt pakken, aan de hand van een aantal handige tips.  

Een nieuwe tuin in Bodengraven

Tom is in Bodegraven, waar hij begint aan de tuin van Maaike en Rutger. De tuin van het stel was te vergelijken met een parkeerplaats en er stond een carport waar ze ook niet echt blij van werden. Dus Tom, op de schop met die tuin!  

Het tuinhuis is klaar!

En in Oirschot is het multifunctionele tuinhuis helemaal klaar! De bewoners wilden graag een huiselijke plek waar ze kunnen chillen en logeren. Zal hun huis overbodig worden nu dit tuinhuis THE place to be is geworden?  

Lobke Taal
ID: 7930

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven