Huis
Tuin
Video

Aflevering 29 (16 maart 2019)

In het 25e seizoen van Eigen Huis & Tuin is het tijd voor een feestje! Niet alleen zullen weer de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen, maar er is dit seizoen ook plaats voor toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourself tips. Evelyn, Thomas en Tom zullen er weer alles aan doen om heel Nederland aan het klussen en tuinieren te krijgen.

Een beetje Marokkaans

Evelyn krijgt vandaag een rondleiding in het huis van interieur blogger en fotografe Sanne Pol. Wat begon met een aantal moodboards is nu een prachtig huis geworden helemaal naar Sanne haar stijl, alleen het balkon kan nog wel iets leuks gebruiken.

Nieuwe badkamer

In Ede gaat Thomas aan de slag in de badkamer van Mark en Mirjam. Als iemand een hippere badkamer kan gebruiken, dan zijn zij het wel. De badkamer is namelijk compleet verouderd en mag een moderne retro touch krijgen.

Van schoolplein naar bourgondische tuin

En Tom is in Bodegraven bijna klaar met de tuin. De parkeerplaats is inmiddels al lang verleden tijd en heeft plaatsgemaakt voor een tuin waar Maaike en Rutger bourgondisch kunnen genieten. 

Lobke Taal
ID: 7928

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven