Huis
Tuin
Video
& KARWEI

3x inspiratie voor de kinderkamer waar je blij van wordt

Is de slaapkamer van jouw kindje toe aan een upgrade óf sta je op het punt om de babykamer in te richten? Dan zit je hier goed, wij zochten namelijk de leukste kinderkamertrends voor je uit.

Behang erop los

Tijd voor behangetjes met leuke prints, vind je niet? Als je op zoek bent naar een stoer behangetje is deze met galaxy print misschien wel iets voor jou. Als je meer voelt voor een lief behang zijn er ook genoeg opties: wat denk je van stippen- of confettibehang?

Maak zelf je bureautje

Beginnen je handen al te jeuken als je denkt aan klussen? Dan hebben we iets leuks voor je: dit bureautje kun je gemakkelijk zelf maken. Het is namelijk een bureau dat gek veel wegheeft van een kleine werkbank, compleet met ruimte voor gereedschappen en een ruim werkblad.

Tekenen voor gevorderden

Houdt jouw zoon of dochter ook zo van tekenen en knutselen? Maak dan zelf een tekenrol. Daarmee kunnen ze zelf een superlange tekening maken en hebben ze de ruimte om los te gaan met viltstiften. En als ze klaar zijn met tekenen, scheur je de tekening gemakkelijk van de rol af!

Lobke Taal
ID: 8300

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven