Huis
Tuin
Video

Aflevering 7 (19 oktober 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Wesley en Kristie zijn de trotse eigenaren van hun eerste koophuis in Zevenbergen. Helaas komen ze er niet helemaal uit met de inrichting van het huis. De grote open woonkamer is nu nog een kale bedoening en dat zou het stel graag anders zien. Gelukkig schieten Thomas en Evelyn te hulp.  

Verder laten Tom en Evelyn zien hoe je zelf gemakkelijk pompoenen uitholt en leuke vormen kunt uitsnijden. Helemaal niet moeilijk en superleuk om thuis te doen! Zo ben jij helemaal klaar voor Halloween!

Tom neemt een kijkje in Beppie’s prachtige tuin ‘Hof t’ Einde’. Via een advertentie heeft ze planten weten te verzamelen die te groot werden voor de tuinen waar ze oorspronkelijk in stonden. Deze grote planten komen nu veel beter tot hun recht in haar ruime tuin. De tuin is prachtig om naar te kijken maar ook de plek waar de hele familie samenkomt en geniet!

ID: 9383

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven