Huis
Tuin
Video

Aflevering 11 (16 november 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Thomas en Evelyn gaan aan de slag bij Ansje in Weesp. Als gastouder is zij altijd druk in de weer met de vijf oppaskinderen. Ansje heeft een heftige periode achter de rug en het is hoog tijd voor een nieuwe start. Thomas en Evelyn gaan haar hierbij helpen en toveren haar slaapkamer om tot een plek waar ze echt kan ontspannen en de ruimte heeft voor haar administratie en coaching.  

Tom gaat voor een geweldige tuininspiratie op pad in Flevoland. In het polderdorpje Swifterbant heeft Yvonne samen met haar man en drie kinderen een stukje Zuid-Europa in haar nieuwbouw achtertuin. Ook gaat Tom aan de slag met een klikoscherm, zo staan je vuilnisbakken voortaan niet meer in het zicht. Uiteraard kun je hier zelf ook weer mee aan de slag!

Fotocredits:

Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 9554

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven