Huis
Tuin
Video

Aflevering 19 (11 januari 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

In het midden van het land zijn Thomas en Evelyn te vinden in het mooie Bilthoven. Hier krijgen Nico en Nicollinde het maar niet voor elkaar een warme sfeer te creëren in de woonkamer. Het huis is verder al goed opgeknapt maar de woonkamer moet nog even goed onder handen worden genomen. Ons team schiet te hulp en Thomas gaat aan de slag met klussen!  

Tom gaat op bezoek in de rand van het Noord-Hollandse dorp Haringhuizen, hij neemt een kijkje in de prachtige landelijke tuin van Carola en Ruud. Het stel heeft de omliggende weilanden een rol laten spelen bij de aanleg van hun tuin en dit ziet er fantastisch uit. Een inspirerende tuin met een geweldig uitzicht.  

Daarnaast gaat Tom aan de slag met het maken van oppottafel voor alle buitenklussen. Deze kun je zelf natuurlijk ook maken en met ons stappenplan lukt dit je ook deze keer weer zonder slag of stoot!

Aflevering 18 (4 januari 2020)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 9988

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven