Huis
Tuin
Video

Aflevering 4 (28 september 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Tom gaat deze week aan de slag in Egmond-Binnen, in de tuin van Ben en Jennifer en hun zoontje Thom. De ruime tuin werd tot nu toe lichtelijk aan zijn lot overgelaten, met veel saaie tegels en weinig groen. Tom en Huib gaan samen aan de slag om hier een te gekke, landelijke fruittuin van te maken. 

Daarnaast doet Evelyn een stapje terug in de tijd. Ze gaat namelijk op bezoek bij Laura, die haar huis volledig in seventies stijl heeft ingericht. En met volledig bedoelen we ook écht alles! 

Tot slot gaat Thomas aan de knutsel met een macramé vliegengordijn, speciaal voor in de Eigen Huis & Tuin boerderij. Hij laat je stap voor stap zien hoe je met wat touw, bamboe én wat geduld een te gek macramé gordijn kunt maken. 

ID: 9269

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven