Huis
Tuin
Video

Aflevering 6 (12 oktober 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Tom en Evelyn zijn in IJsselstein bij Rick en Rebecca, zij hebben sinds de middelbare school een relatie en kochten onlangs hun eerste huis. Het huis is van binnen helemaal af, alleen de tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken. Evelyn en Tom schieten te hulp en toveren de tuin om tot een heerlijke plek!  

Evelyn kijkt samen met styliste Manon -van Loods 5- naar de woontrends voor het najaar en de winter. De kleuren steenrood, aubergine en warm oranje zijn het helemaal. Manon laat zien dat je deze kleuren ook nog eens geweldig kunt combineren.

Verder is Evelyn in hartje Amsterdam en gaat op bezoek bij reis- en lifestyleblogger Maartje, bekend van ‘Barts Boekje’. Omdat Maartje voor haar werk veel reist wilde ze het hotelgevoel ook creëren in haar eigen appartement. Dit maakt het appartement superinspirerend en uniek.  

Ook thomas raakt geïnspireerd door het interieur Maartje. Hij ziet dat er een badtafeltje ontbreekt en laat zien hoe je deze zelf kunt maken. Zo wordt badderen nóg relaxter!

ID: 9339

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven