Huis
Tuin
Video

Aflevering 28 (14 maart 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Ons team gaat deze week aan de slag in Haaften. Hier wonen Marcia en Marc in hun droomhuis. Het huis ademt verschillende stijlen, het heeft iets klassieks, een jaren 90 stijl en ook een moderne touch. Maar het huis is vooral heel erg toe aan vernieuwing. Denise maakt een prachtig ontwerp voor de woonkamer en Thomas gaat aan de slag!  

Ook het zonnetje komt langzaam weer door en dat betekent dat we binnenkort -hopelijk- weer lekker buiten kunnen eten. Tom gaat daarom langs bij Angelique in Weesp en laat zich inspireren door haar superleuke stadstuin mét buitenkeuken!  

Daarnaast gaat Tom deze week een insectenhotel bouwen. Boswachter Arjan Postma leert Tom meer over waarom insecten zo belangrijk zijn en wat hun rol in de natuur is. Wil je zelf ook een insectentuin maken? Dan vind je op onze site ook weer een handig stappenplan voor een klein insectenhotel!

Aflevering 26 (29 februari 2020)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 10241

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven