Huis
Tuin
Video

Aflevering 33 (18 april 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Vandaag zijn Tom en Evelyn in Heemskerk bij Jeff en Evelien. Het stel heeft een heerlijk huis maar de tuin kan nog wel wat aandacht gebruiken. Evelien zou graag een groene tuin willen maar Jeff ziet stiekem liever een onderhoudsvrije tuin. Gelukkig zijn ze het over één ding helemaal eens: de tuin moet een plek worden waar lekker geborreld kan worden. Tijd om deze tuin om te toveren tot een gezellige borrelplek!  

Evelyn gaat deze week langs bij Marieke in Haarlem. Vanuit Australië zijn Marieke en haar Australische man twee jaar geleden naar een prachtig herenhuis verhuisd. De originele elementen in het interieur waren voor haar een mooie basis om het pand om te toveren tot een geweldig klassiek en tegelijkertijd modern gezinshuis!  

Op de boerderij gaat Thomas aan de slag met het maken van een kapstok van leren banden. Zelf ook toe aan een nieuwe kapstok? Met behulp van ons stappenplan kun jij thuis ook weer aan de gang!

Aflevering 32 (11 april 2020)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 10357

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven