Huis
Tuin
Video

Aflevering 36 (9 mei 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Deze week gaat ons team aan de slag bij Kim in hartje Rotterdam. Haar huis heeft ze tiptop ingericht alleen aan de badkamer moet nog wel wat gebeuren. Ze is gek op roze en deze kleur mag wat haar betreft dan ook zeker terugkomen in de nieuwe badkamer…  

Tom gaat deze week langs bij de tuin van Jan in Soest. De tuin is dertien jaar geleden aangelegd en altijd goed onderhouden. Met een aantal duurzame oplossingen maken Tom en Jan alles klaar voor het voorjaar en zorgen ze ervoor dat de tuin er weer even tegenaan kan!  

Ook gaat Tom op de boerderij creatief aan de gang met tweedehands lampenkappen. Met wat simpele stappen kun je deze namelijk supermakkelijk omtoveren tot mooie plantenstandaarden. Ook toe aan wat nieuws in de tuin? Dan kun jij thuis natuurlijk ook weer aan de slag!

Aflevering 35 (2 mei 2020)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 10423

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven