Huis
Tuin
Video

Aflevering 35 (2 mei 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Tom en Evelyn gaan deze week langs bij Oscar en Ilona in Loenen aan de Vecht. Het stel woont hier sinds 2,5 jaar samen met het hele gezin en ze zijn dolgelukkig. Oscar werkt als purser en Ilona als stewardess dus de twee hebben het hartstikke druk. Door dit drukke bestaan zijn ze tot op heden niet toegekomen aan de tuin en zouden ze hier maar al te graag wat hulp bij krijgen. Ons team schiet te hulp en tovert de tuin om tot een fijne plek voor heel het gezin!    

Daarnaast kijken we deze week binnen bij het modern landelijke huis van Marina in Wageningen. Een jaar geleden verhuisde Marina met haar gezin naar deze jaren '20 woning. De woning staat tussen het groen en de modern landelijke woonstijl van Marina sluit hier prachtig op aan!  

Thomas heeft zich laten inspireren door Marina en gaat ook aan de slag met het hergebruiken van spullen. Hij maakt van een oude buffetkast een superleuke commode! Wil jij ook oude spullen een nieuw leven geven? Wij helpen je daar natuurlijk weer bij!

Aflevering 34 (25 april 2020)
Eigen Huis & Tuin
ID: 10402

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven