Huis
Tuin
Video

Aflevering 34 (25 april 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Deze week gaat ons team aan de slag in Nijmegen. Aniek en Simcha hebben onze hoofdstad verlaten voor een prachtige jaren '30 woning in het mooie Gelderland. Het huis heeft een grote zolder die het stel graag om zou toveren tot gastverblijf voor vrienden en familie.

Thomas gaat aan de slag, samen met styliste Debbie en het eindresultaat is weer verbluffend! Tom is in Wijdewormer waar hij Wim helpt met de voorjaarsschoonmaak van een groot gazon. Hij geeft Wim wat handige tips en samen maken ze de tuin klaar voor de zonnige lentedagen.  

Daarnaast gaat Tom op de boerderij aan de slag met superleuke festivalverlichting voor op het terras. Natuurlijk kun je met ons stappenplan zelf ook weer aan de slag en maak je jouw terras met leuke lichtjes nog gezelliger!

Aflevering 33 (18 april 2020)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 10370

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven