Huis
Tuin
Video

Aflevering 25 (22 februari 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Ons team gaat aan de slag in Utrecht bij Annelies en Jeroen en hun pasgeboren baby Teun. Het afgelopen jaar hebben zij hun hele huis verbouwd en alles op alles gezet om deze af te krijgen voor de bevalling. Dit is gelukt en net voor Teun ter wereld kwam is het stel verhuisd! Helaas zijn Annelies en Jeroen niet toegekomen aan de tuin, gelukkig weet ons team daar wel raad mee!  

Evelyn gaat langs bij Mariska in Rotterdam en neemt hier een kijkje in haar prachtige hoekappartement. Mariska is gek op de Parijse sferen en heeft dit heeft zij op een supermooie manier terug laten komen in haar interieur!  

Thomas heeft zich laten inspireren door de meubels met webbing en gaat hier zelf ook mee aan de slag. Hij gaat een kast maken van dit materiaal en met ons stappenplan kun jij zelf ook zo’n gave kast maken!

Aflevering 24 (15 februari 2020)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 10180

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven