Huis
Tuin
Video

Aflevering 12 (23 november 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Tom en Evelyn reizen af naar Soesterberg. Hier zijn Mariëtte en Erwin al een poos bezig om van hun woning een Scandinavisch paradijs te maken. Door hun drukke bestaan komen ze maar niet aan de tuin toe, gelukkig schiet Tom te hulp. De tuin van het stel wordt onder handen genomen en omgetoverd tot een prachtige Zweedse tuin! 

In Amsterdam gaat Evelyn langs bij de woonboot van Anne en haar gezin. Het gezin heeft over de hele wereld gewoond en uiteindelijk hebben ze zich in onze hoofdstad aan het water gesetteld. De stijl van de woning is een prachtige mix van Oost en West en is super inspirerend! Ook Thomas is geïnspireerd geraakt door de oosterse cultuur en gaat aan de slag met het maken van een lampje in oosterse stijl. Uiteraard kun je hier thuis ook weer mee aan de gang!

Fotocredits:

Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 9643

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven