Huis
Tuin
Video

Aflevering 13 (30 november 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Thomas en Evelyn gaan op pad in Zevenhuizen. Hier wonen Eveline en Robert sinds een jaar met veel plezier samen met hun drie zoons. De verbouwing van het huis is goed gelukt alleen aan de keuken moet nog heel wat gebeuren. Hun oudste zoon heeft een verstandelijke beperking waardoor de verbouwing aan de woning in kleine stapjes is verlopen, hierdoor zijn zij nog niet toegekomen aan de keuken. Gelukkig schiet Thomas te hulp!  

Tom is in het Overijsselse Sintjansklooster. Hier doet hij inspiratie op in de romantische cottage tuin van Geke. Daarnaast gaat hij aan de slag met een vuurplaats om ook tijdens deze koude dagen lekker warm te blijven. Natuurlijk kun jij zelf ook aan de slag en legt Tom haarfijn uit hoe je deze vuurplaats zelf kunt maken!

Fotocredits:

Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 9698

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven