Huis
Tuin
Video

Aflevering 15 (14 december 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Tom, Thomas en Evelyn zijn er deze week weer helemaal klaar voor! Thomas en Evelyn gaan in Veenendaal aan de slag in het huis van Agnes en Lambert. Samen met hun drie kinderen wonen zij hier superfijn. Maar het stel weet zich geen raad met de serre en de woonkamer. Tijd dus om de boel eens goed op te knappen en om te toveren tot een gezellig geheel!  

Tom maakt een reisje door de jungletuin van Corrine in Maarssen. Corrine woont hier in een fijne jaren '70 woning. De tuin is een prachtige tropische verrassing van wel 300 vierkante meter. Zelfs Tom kijkt zijn ogen uit! Daarnaast gaat Tom zelf aan de slag met het maken van een groene wand. Deze superleuke leuke plantenwand kun je uiteraard thuis ook weer maken met behulp van ons stappenplan!

Daphne van Kaam
ID: 9804

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven