Huis
Tuin
Video

Aflevering 16 (21 december 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Deze week neemt het Eigen Huis & Tuin team de 33 jaar oude badkamer van Paul en Monica onder handen. Voor het stel is het nu echt tijd om de badkamer eens goed aan te pakken en gelukkig weet Thomas hier wel raad mee. Een grote klus met een prachtig eindresultaat!  

Tom gaat langs bij Stadstuin Emma’s hof in Den Haag. Deze buurttuin is opgezet door buurtbewoners, voor buurtbewoners. Op deze plek kunnen bewoners samenkomen en ook gezamenlijk deelnemen aan leuke evenementen en activiteiten!  

Evelyn gaat langs bij het knusse kersthuis van Inge en doet hier alvast wat inspiratie op voor de feestdagen. Ook thuis kun je weer lekker aan de slag. Tom laat zien hoe je een superleuke plantenpot van mozaïek maakt waar je tijdens de feestdagen de kerstboom ook nog eens in kwijt kunt!

Aflevering 15 (14 december 2019)
Eigen Huis & Tuin

Fotocredits:

Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 9872

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven