Huis
Tuin
Video

Aflevering 17 (28 december 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Thomas en Evelyn gaan naar Hoofddorp en nemen de woonkamer van Johan en Liselotte onder handen. De woonkamer is erg donker en ouderwets en voelt volgens Thomas zelfs aan als een kringloopwinkel. Tijd om daar verandering in te brengen! Evelyn gaat op zoek naar leuke accessoires voor de woonkamer en Thomas gaat aan de slag met het kluswerk. Het stel kijkt hun ogen uit bij het zien van het geweldige eindresultaat!  

Tom gaat inspiratie op doen bij Wendy in Willemsoord. Wendy heeft een prachtige verandatuin geïnspireerd op de Amerikaanse stijl. Een fijne tuin waarin je ook tijdens de koude winterdagen buiten kunt genieten.  

Verder gaat Tom aan de slag met een op haardhout geïnspireerd tafeltje. Deze staat superleuk bij de openhaard of bij een vuurplaats in de tuin. Natuurlijk leggen wij je uit hoe je dit zelf kunt maken en kun jij thuis ook weer aan de slag!  

Aflevering 16 (21 december 2019)
Eigen Huis & Tuin
ID: 9902

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven