Huis
Tuin
Video

Aflevering 18 (4 januari 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Thomas gaat in Lunteren aan de slag op het woonerf van Chris en Jantine. Hier kan hij zich helemaal uitleven, want het schapenhok mag omgetoverd worden tot een echte Mancave! De Mancave wordt dé plek om lekker met de mannen te borrelen, relaxen en feesten. Het eindresultaat is geweldig en laat elk mannenhart sneller kloppen!  

Tom gaat langs in het Limburgse Geleen bij de Japanse tuin van Lia en Frans. Deze bijzondere tuin is met veel zorg en kennis aangelegd en Lia en Frans vertellen Tom waar een echte Japanse tuin allemaal aan moet voldoen. Om in de oosterse sferen te blijven gaat Tom ook aan de slag met een maken van hangtuintjes van bamboe. Deze staat superleuk in je interieur en kun je natuurlijk thuis ook zelf weer maken!

Aflevering 17 (28 december 2019)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 9911

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven