Huis
Tuin
Video

Aflevering 3 (21 september 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Thomas en Evelyn gaan deze week langs bij het sportieve stel Mandy, Boy en hun zoontje Kay. Na lang zoeken hebben zij een heerlijke woning gevonden in de Hollandse kaasstad, Alkmaar. Deze week neemt ons team een woonkamer én keuken onder handen om voor dit jonge stel een echt "thuis" te creeëren. 

Met het ontwerp van Denise gaat Thomas aan de slag om de woning van het stel om te toveren tot droomhuis! Tom neemt daarnaast een kijkje in de prachtige tuin van Joke en Wim. Het huis ligt midden in een woonwijk, maar met een tuinoppervlakte van 6200 vierkante meter merk je dit nauwelijks, wát een rust!

Tot slot laat Tom zien hoe je makkelijk en snel van oud glaswerk superleuke vaasjes maakt. Je kunt dus zelf ook weer lekker aan de slag!

ID: 9208

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven