Huis
Tuin
Video

Aflevering 5 (5 oktober 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Diana, Sander en hun dochter Emma hebben in Nieuwerkerk aan den IJssel hun grootste droom waargemaakt. Zij ruilde hun stadse rijtjeshuis in voor een prachtige klusboerderij. Het gezin doet al het kluswerk zelf en dat is tot nu toe hartstikke goed gelukt. Echter komen zij er niet goed uit met de hal, maar hier weet Thomas gelukkig wel raad mee!

Tom neemt een kijkje in de Ibiza-tuin van Marvin en Claire, waar je een instant vakantiegevoel krijgt. Tom geeft het stel nog wat extra plantentips die het hippie-paradijs helemaal compleet maken!

Wil jij ook een stukje Ibiza in jouw eigen tuin laten terugkomen? Dat kan! Tom legt stap voor stap uit hoe jij zelf een Ibiza-style daybed in elkaar klust!

ID: 9292

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven