Huis
Tuin
Video

Aflevering 8 (26 oktober 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Tom en Evelyn gaan naar het Zuid-Hollandse Monster waar ze aan de slag gaan voor het surf-koppel Naomi en Sjoerd. Het stel werd vijf jaar geleden smoorverliefd en niet veel later settelden zij zich in een heerlijk huis aan de kust. Het huis is prachtig maar de tuin kan nog wel een opknapbeurt gebruiken. Werk aan de winkel dus voor Tom en Evelyn!

In Friesland neemt Evelyn een kijkje in het extreem kleurrijke interieur van Mindy. Zij is helemaal gek van kleuren en prints en houdt ervan om in haar interieur het randje op te zoeken met deze kleurencombinaties. Een inspirerende én vrolijke binnenkijker!

Ook gaat Evelyn op bezoek bij Auke van Loods 5. Zij geeft Evelyn wat handige tips op het gebied van kleur. Ook Thomas heeft deze aflevering weer handige tips. Hij gaat wandpanelen maken van vurenhoutenlatten en mooie stoffen. Superleuk om zelf te maken en zo kun je eens in de zoveel tijd jouw interieur gemakkelijk omgooien!

Daphne van Kaam
ID: 9423

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven