Huis
Tuin
Video

Aflevering 9 (2 november 2019)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Frank en Renate hebben de hulp ingeroepen van Evelyn en Thomas voor hun zoon Joël en schoondochter Lieke. Zij verwachten namelijk binnenkort een kindje en hebben dus snel een eigen plek nodig. Thomas tovert de zolder om tot een fijne ruimte voor het jonge stel.  

Tom gaat op stap in zijn eigen dorp en neemt een kijkje in de tuin van hovenier én vriend Peter. Hij heeft een functionele leeftuin met een landelijk, klassieke uitstraling en houdt deze helemaal zelf bij. Een mooie en super inspirerende tuin!  

Voor ontwerpster Gwen gaat Evelyn opzoek naar leuke accessoires voor de zolder van het stel. En Tom laat zien hoe je in een kale hoek in je tuin een mooi nisje kunt maken. Je kunt dus thuis ook weer lekker aan de slag!

Daphne van Kaam
ID: 9468

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven